Gold AG KILI MILI (Official Video)

 • https://www.youtube.com/watch?v=0oxgLDbharw
  03.03.2018 - Добавлено пользователем 
  Gold AG - KILI MILI Abonohu per Gold AG --- http://youtube.com/GoldAGChannel?sub_confirmation=1 Teksti dhe Muzika : Gold AG Orkestrimi: Ardian Kastrati ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=Gj8eEd4Pl5A
  13.03.2018 - Добавлено пользователем 
  Gold ag.
 • https://www.youtube.com/watch?v=o0oFLXTH2p8
  25.10.2015 - Добавлено пользователем 
  Lyrics: Gold AG https://www.facebook.com/GoldAG.Legend Produced by: Barooti (Sopi Records)
 • https://www.youtube.com/watch?v=UGoozdONTsQ
  09.09.2012 - Добавлено пользователем 
  SHTO SI SHOK OSE ABONOHU TE KTA PERSONA https://www.facebook.com/nolosss?ref=tn_tnmn DHE TE KY ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=xP-xwkBxo7U
  02.10.2010 - Добавлено пользователем 
  Gold AG -Nuk Vdes (Official Video)
 • https://www.youtube.com/watch?v=oXMnWbmJroo
  03.09.2017 - Добавлено пользователем 
  Gold AG - Omelsina Abonohu per Gold AG --- http://youtube.com/GoldAGChannel?sub_confirmation=1 Teksti dhe Muzika : Gold AG Orkestrimi : Fatos Canolli ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=MoLzrmuP5Fg
  25.06.2014 - Добавлено пользователем 
  Video : MProduction https://www.facebook.com/MProductionss Text: Gold AG https://www.facebook.com/GoldAG.Legend Music: DJ Suat Mix: Florent Boshnjaku ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=ZnkkWmbD3y0
  17.04.2016 - Добавлено пользователем 
  Gold AG ft. Duda - Hajde Abonohu per Gold AG --- http://youtube.com/GoldAGChannel?sub_confirmation=1 Text: Gold AG & D.u.d.a Produced by: Gramoz ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=fnal0pvg4Dg
  02.07.2013 - Добавлено пользователем 
  GoldAG@Facebook: https://facebook.com/GoldAG.Legend GoldAG@Instagram: http://instagram.com/arianagushi1986 GoldAG@Web: http://anani-ag.com/
 • https://www.youtube.com/watch?v=tpSHYQTGdjk
  01.11.2008 - Добавлено пользователем 
  Gold Ag.
 • https://www.youtube.com/watch?v=ykRLX1Aoe-A
  29.12.2017 - Добавлено пользователем 
 • https://www.youtube.com/watch?v=_G4AZRTG1ug
  03.09.2012 - Добавлено пользователем 
  Gold AG ne Rrjetet Sociale: https://www.facebook.com/GoldAG.Legend https://www.instagram.com/arianagushi1986 © Te gjitha te drejtat e Rezervuara per Gold ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=4yzMywTPr5Y
  02.09.2010 - Добавлено пользователем 
 • https://www.youtube.com/watch?v=5XGvK8VowFE
  30.04.2017 - Добавлено пользователем 
 • https://www.youtube.com/watch?v=wwuE8Vo1aUo
  08.02.2017 - Добавлено пользователем 
  Koncerti "Java kunder korrupsionit"
 • https://www.youtube.com/watch?v=-hn9gyHIRdY
  26.08.2017 - Добавлено пользователем 
  Published: ÇELESI MUZIKOR 1 (2006) All rights reserved © ZICO TV https://www.facebook.com/zicotvOfficial http://www.zico.tv.
 • https://www.youtube.com/watch?v=Q1gaPqxcBBQ
  28.01.2018 - Добавлено пользователем 
  Gold AG ft. Buraku - Urime Ditelindjen Gold AG ne Rrjetet Sociale: https://www.facebook.com/GoldAG.Legend https://www.instagram.com/arianagushi1986 © Te ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=8-Dpicfzmd8
  03.03.2018 - Добавлено пользователем 
  Gold AG - KILI MILI Teksti dhe Muzika : Gold AG Orkestrimi : Fatos Canolli Video: M Production Gold AG ne Rrjetet Sociale: https://www.facebook.com/GoldAG.
 • https://www.youtube.com/watch?v=TmqkjsNWIcU
  17.09.2012 - Добавлено пользователем 
  Like , Share & Subscribe.
 • https://www.youtube.com/watch?v=q9jTxeG9wZQ
  29.11.2013 - Добавлено пользователем 
  Gold Ag - I MOQMI Abonohu per Gold AG --- http://youtube.com/GoldAGChannel?sub_confirmation=1 Gold AG ne Rrjetet Sociale: ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=OLuftzocbYw
  30.01.2013 - Добавлено пользователем 
  I created this video with the YouTube Video Editor (http://www.youtube.com/editor)
 • https://www.youtube.com/watch?v=-25IYAYjTSA
  02.04.2012 - Добавлено пользователем 
  Gold AG ne Rrjetet Sociale: https://www.facebook.com/GoldAG.Legend https://www.instagram.com/arianagushi1986 © Te gjitha te drejtat e Rezervuara per Gold ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=d7BwVpyawCk
  14.08.2017 - Добавлено пользователем 
  Gold AG - Malli Abonohu per Gold AG --- http://youtube.com/GoldAGChannel?sub_confirmation=1 Teksti dhe Muzika : Gold AG Orkestrimi : Fatos Canolli Video: ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=KRd8QQ4m60k
  05.05.2012 - Добавлено пользователем 
  Gold AG ne Rrjetet Sociale: https://www.facebook.com/GoldAG.Legend https://www.instagram.com/arianagushi1986 © Te gjitha te drejtat e Rezervuara per Gold ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=eO2V0fwrywg
  05.07.2017 - Добавлено пользователем 
  Gold AG Ft. Shemi (Iliret) - E mira e Ulqinit Abonohu per Gold AG --- http://youtube.com/GoldAGChannel?sub_confirmation=1 Video : MProduction Gold AG ne ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=1xzb-SZoE8w
  05.07.2016 - Добавлено пользователем 
  Gold AG - N'Deti Abonohu per Gold AG --- http://youtube.com/GoldAGChannel?sub_confirmation=1 Teksti: Arian Agushi Produced by: De Vox Video: URBAN ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=RRIJFfhC_DA
  21.02.2014 - Добавлено пользователем 
  Publisher: ONAIR https://www.facebook.com/OnAirMusic Video: M Production https://www.facebook.com/MProductionss Teksti: Gold AG ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=mT1S13P3-AU
  22.10.2012 - Добавлено пользователем 
  Gold AG ne Rrjetet Sociale: https://www.facebook.com/GoldAG.Legend https://www.instagram.com/arianagushi1986 © Te gjitha te drejtat e Rezervuara per Gold ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=2tfVRkLk9lE
  29.08.2014 - Добавлено пользователем 
  GoldAG@Facebook: https://facebook.com/GoldAG.Legend GoldAG@Instagram: http://instagram.com/arianagushi1986 GoldAG@Web: http://anani-ag.com/
 • https://www.youtube.com/watch?v=qZs8aS9eOX4
  04.03.2018 - Добавлено пользователем 
  Like & Subscribe Per Ma Shum Video.
 • https://www.youtube.com/watch?v=wqIMMksm6Zk
  15.02.2018 - Добавлено пользователем 
  Gold AG ft Hysni Klinaku - Djali i Ushtarit Abonohu per Gold AG --- http://youtube.com/GoldAGChannel?sub_confirmation=1 Teksti dhe Muzika : Gold AG ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=OqPWpMqHbzw
  23.07.2009 - Добавлено пользователем 
  My favorite song.
 • https://www.youtube.com/watch?v=_rj1Q8zLMN0
  14.12.2016 - Добавлено пользователем 
  Gold AG - BABE Abonohu per Gold AG --- http://youtube.com/GoldAGChannel?sub_confirmation=1 Text & Muzika: Gold Ag Video: Imagine Films Gold AG ne ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=xiBCqH-nfA4
  28.01.2013 - Добавлено пользователем 
  GoldAG@Facebook: https://facebook.com/GoldAG.Legend GoldAG@Instagram: http://instagram.com/arianagushi1986 GoldAG@Web: http://anani-ag.com/
 • https://www.youtube.com/watch?v=DU94w_3vcXI
  06.03.2018 - Добавлено пользователем 
  Gold Ag, ishte i ftuar në studion e emisionit Express me ç'rast e promovoi këngën e tij të re me titull, “Kili Mili”. Këngëtari përmes intervistës së realizuar në studio ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=dt2nIgecs1I
  05.07.2014 - Добавлено пользователем 
  Gold Ag - Shkupi GoldAG@Facebook: https://facebook.com/GoldAG.Legend GoldAG@Instagram: http://instagram.com/arianagushi1986 GoldAG@Web: ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=n09zdbHSpNc
  12.03.2018 - Добавлено пользователем 
 • https://www.youtube.com/watch?v=obiy5PEIDDs
  06.06.2016 - Добавлено пользователем 
  Gold AG ft Duli - Pa namaz Abonohu per Gold AG --- http://youtube.com/GoldAGChannel?sub_confirmation=1 Teksti: Arian Agushi Produced by: Sopi Records ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=jQp9k_s5Y_c
  03.02.2011 - Добавлено пользователем 
 • https://www.youtube.com/watch?v=0RE1S4MifKU
  20.10.2012 - Добавлено пользователем 
  Gold AG ne Rrjetet Sociale: https://www.facebook.com/GoldAG.Legend https://www.instagram.com/arianagushi1986 © Te gjitha te drejtat e Rezervuara per Gold ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=bEJpZOGxbk8
  28.07.2014 - Добавлено пользователем 
  Video:MProduction Publisher: OnAir Music https://www.facebook.com/OnAirMusic.
 • https://www.youtube.com/watch?v=oG6CnIt6foc
  31.10.2012 - Добавлено пользователем 
 • https://www.youtube.com/watch?v=PNPp8WhpEaM
  08.04.2018 - Добавлено пользователем 
  Na ndiqni ne: Instagram: https://instagram.com/VizioniLibonia Facebook: https://facebook.com/VizioniLibonia Teksti: Gold AG & Nexhmije Muhaxheri Muzika: ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=chjUWtU7aII
  15.08.2017 - Добавлено пользователем 
  Gold AG ft. Andin Randobrava - Kthehu Abonohu per Gold AG --- http://youtube.com/GoldAGChannel?sub_confirmation=1 Gold AG ne Rrjetet Sociale: ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=jsjgpUvS-P0
  10.05.2016 - Добавлено пользователем 
  Gold AG - Pa Hile Abonohu per Gold AG --- http://youtube.com/GoldAGChannel?sub_confirmation=1 Teksti: Arian Agushi Produced by: Sopi Records - Barooti ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=ipVm90Rck9Q
  25.05.2013 - Добавлено пользователем 
  GoldAG@Facebook: https://facebook.com/GoldAG.Legend GoldAG@Instagram: http://instagram.com/arianagushi1986 GoldAG@Web: http://anani-ag.com/
 • https://www.youtube.com/watch?v=qRRf55fZKyk
  30.03.2018 - Добавлено пользователем 
 • https://www.youtube.com/watch?v=7u322qCXcXs
  01.03.2017 - Добавлено пользователем 
  Gold AG ft. Hysni Klinaku - Në Dukagjin Abonohu per Gold AG --- http://youtube.com/GoldAGChannel?sub_confirmation=1 Gold AG ne Rrjetet Sociale: ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=mqUjYMmTLZ0
  19.09.2017 - Добавлено пользователем 
  Loki ft. Gold AG - E dham Besen Abonohu per Gold AG --- http://youtube.com/GoldAGChannel?sub_confirmation=1 Gold AG ne Rrjetet Sociale: ...
 • https://www.youtube.com/watch?v=4DJ2EtyFCmE
  15.07.2017 - Добавлено пользователем 
  Facebook: https://www.facebook.com/ArkivaShqip Song available on: iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/inati-feat-gold-ag-single/id1261380618 Deezer: ...